speciality kávéa szemes optikában

Sokáig kerestük milyen kávét kínáljunk a vendégeink számára.  A legjobbat szerettük volna, a specialty kávé a mindennapjaink része, már reggel a LaMarzocco-n leengedett frissen darált kávé illata terjeng az üzletben.  Különböző földekről begyűjtött kávébabból vásárolunk, melyet frissen pörkölnek számunka kedden és péntekenként. Mi magunk támogatjuk a környezetet és minden jellegű zöld megoldást, így a hűtőben mindig van tejalternatíva.  Kerámia csészéinket számunkra tervezte és kézzel készítette Czakó Anna.

sinkó réka

Sinkó Réka vagyok,  az optikai szalon baristája

Sinkó Réka vagyok, az optikai szalon baristája. Eredetileg grafikusként végeztem, ebbe a területbe azért szerettem bele, mert a kreativitásom szabadon szárnyalhat. Emelett mindig is a kávé szerelmeseinek csoportját erősítettem, ahol számomra a művészet és a kávéfogyasztás öröme találkozik. Az évek során tudatosan egyre közelebb kerültem a kávé világához. Az otthoni kotyogóssal indultam el az úton, majd igyekeztem végigkóstolni mindent amit csak lehetett. Később eldugott kávézók, vagy éppen a nagyobb kávéházak után kutattam, valódi ízeket keresve. Ezek a felfedezések pedig a barista képzés elvégzésével egy újabb fejezethez vezettek. A művészet mindig is közel állt a szívemhez, azonban nem csak egy remek festményt vagy egy részletesen kidolgozott rajzot sorolnék artisztika címszó alá. Számomra a művészet megjelenik egy csésze isteni kávéban, egy gyönyörű mintában a kávéhabon vagy a gondosan elkészített, ízléses szemüvegekben melyek teljes egészében kiegészítik viselőjüket. A célom, hogy a tökéletes kortyélmény társuljon a szalonban töltött időhöz, mely alatt vevőink csodálatos szemüvegkeretek között válogathatnak.

legújabbkávékülönlegességeink

ICE MATCHA LATTE

CAFFEE LATTE

CAPPUCCINO

MATCHA CAPPUCCINO

ICE LATTE

VÁRUNK SZERETETTELA SZEMES OPTIKÁBAN

Látogass el Magyarország legkülönlegesebb optikájába és válogass több 100 csodálatos szemüveg közül, miközben baristánk elkészíti kedvenc kávédat.

Nap :
óra :
perc :
Mp
szemes optika akció április
Nap :
óra :
perc :
Mp
novemberi promó