bemutatkozik a szemes optika

Úgy érkezz meg hozzánk mintha hazajönnél. A Szemes rólad szól, hozzánk haza érkezel és szeretnénk, ha természetes lenne számodra, hogy segítünk neked új szemüveged kiválasztásában és megkínálunk egy finom kávéval. Hisszük, hogy minden alkalommal amikor felveszed a Szemesben vásárolt szemüveged, felelevenedik az itt töltött idő. Ezt szeretnénk számodra emlékezetessé tenni.

víziónkaz élményben rejlik

Üzleteink alapításakor a különleges szemüvegkeret kínálaton és az egyedülálló látásvizsgálaton túl, a vásárlási élményt tartottuk legfőbb szempontnak. Viselt szemüvegünk egyéniségünket is tükrözi, így kiválasztása időt és odafigyelést kíván.

kiemelkedő márkákotthona vagyunk

olivers people
Szeretjük, ha vásárlónk a keretválogatás során zavartalanul próbálgatja a számára kedves és általunk ajánlott kereteket, melyben látszerészeink nemcsak megbízható szakmai háttérrel, hanem barátként is segítenek. Minden Szemes üzletben kizárólag diplomás és látszerész végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkoznak vásárlóinkkal. Keretkínálatunkat rajongással, büszkén ismertetjük, hiszen kiemelkedő márkák otthona vagyunk. Kivételes szemszögből közelítjük meg a vendégeink kapcsolatát a szemüvegekkel, többek közt ez is titka a Szemesnek.

szeretnénkha a szemest mindenki ismerné

szemes optika budapest
Hálásak lehetünk a sorsnak, mert kiemelkedő szakmai csapat várja vendégeinket mindhárom Szemes üzletben, valamint saját csiszolóműhellyel is rendelkezünk. Tapasztalattal rendelkező optometristáink és látszerészeink sorsszerűen csatlakoztak a Szemes életébe, mely szép lassan csiszolódott tökéletesre. Könnyen egy családdá váltunk, ami remélhetőleg érezhető az üzlet atmoszférájában is. A különleges, magas színvonalú keretválasztékunk mellett büszkék vagyunk arra, hogy a Szemes csapata egytől-egyig „Szívét-lelkét” beleadja minden betérő vásárló maximális kiszolgálásába.
Nap :
óra :
perc :
Mp
szemes optika 2024 júniusi akció
Nap :
óra :
perc :
Mp
novemberi promó