Szemes Optics & Coffe

Vizsgálóinkról

Magyarországon kiemelkedő minőségű, csúcstechnológiával felszerelt vizsgálónkban érintésmentesen végezzük a pontos látáskorrekció meghatározását, hogy komfortos látásélménnyel ajándékozhassuk meg Önt.

Optometristáink a legmodernebb mérési és diagnosztikai eszközökkel várják Önt, hogy a vizsgálatot egy nagyszerű élményként élje meg velünk. Mi nem sietünk és Önt sem siettetjük! Nem vesszük félvállról a látásproblémáit!

Amit nyújtunk

Szemes Optics & Coffe

Felmérés és konzultáció

Segítségére leszünk egy alapos, részletes felmérésben és egy kötetlen, személyreszabott konzultáció keretében gondoskodó figyelemmel gyúrjuk egybe a javaslatainkat, melyet Ön „Énidőként” élvezhet.

Szemes Optics & Coffe

A vizsgálat

Ajánlatunkban szerepel a phoropter segítségével történő korrigálás mellett, a komputeres refrakció mérés, valamint a szem első és hátsó szegmensének feltérképezése.

A réslámpás vizsgálat során az optometrista a szem általános állapotáról, egyben az esetleges elváltozásokról észrevételt tesz, elősegítve ezzel a szakorvosi vizsgálatot igénylő problémák korai felismerését és megelőzését.

Szemes Optics & Coffe

Utánkövetés

Látásunk védelme érdekében a rendszeres ellenőrzést jó szívvel javasoljuk!
Felkészült szakembereink a vizsgálati technikák segítségével pontos látleletet készítenek.
A korai felismerés és az időben elkezdett megelőző, kezelő terápiák jelentősen támogatják a szem egészségének fenntartását, megóvását.

Szemes Optics & Coffe

Hogyan érdemes érkezni a vizsgálatra?

Szeretnénk arra kérni Önt, hogy a vizsgálatra feltétlenül hozza magával régi szemüvegét, vagy ennek hiányában a fellelhető adatokat (garancia kártya, korábbi megrendelő lap, esetleg szemészeti orvosi lelet).

A vizsgálat előtt legalább négy órával kérjük a kontaktlencsét vegye le a szeméről, hogy az egzakt vizsgálati eredményeket ne befolyásolhassa a korábbi korrekció.

Koffeines ital vagy bármilyen teljesítményt fokozó szer fogyasztása nem ajánlott a szemvizsgálat előtti pár órában.

Segítse a pontos látásvizsgálati eredmény megállapítását.

A szem a legfontosabb érzékszervünk

A Szemes Optikában a réslámpát digitális kamerával egészítettük ki, ennek segítségével a vizsgálat során a szem különböző részleteiről, a törőközegekről, a hátsó pólusról felvételt készítünk.

Amennyiben bármi rendelleneset észlelünk az analízis során, célzottan szakorvoshoz irányítjuk Önt.

Mi úgy tapasztaljuk, hogy az elmúlt évtizedekben a szembetegségek egyre fiatalabb korosztályt érintenek, köszönhetően a digitális technológiáknak, a magas UV sugárzással szembeni kitettségnek, a mesterséges fényekkel körülvett munkakörnyezetnek.

Mindezek külön-külön is, de olykor egymás hatásait erősítve befolyásolhatják az olyan szembetegségek kialakulását, mint a macula degeneratio, a zöldhályog, a szürkehályog.

Szemes Optics & Coffe

Önt is várjuk szeretettel!

Szeretettel várjuk a látásával kapcsolatos szakértő tanácsadással, családias hangulatú barátságos környezetben a Szemes budapesti, debreceni és győri optikai szalonokban.

Amennyiben szeretné elkerülni a várakozást kérjük foglaljon időpontot platformjainkon, telefonon vagy e-mailen keresztül.