Szemes Optics & Coffee

Keret kínálatunk

Sokszínű és egyedi választékkal várjuk – kollekciónkból a világ legismertebb szemüveg márkáit kínáljuk Önnek, támogatva abban, hogy a legszebb és az egyéniségének legmegfelelőbb szemüveget, napszemüveget megtalálja a szalonunkban.

Figyelemmel kísérjük a legújabb divattrendeket, szívesen kalauzoljuk Önt is ebben a felfedezésben.

Márkáink

A Szemesben megtalálható több olyan márka, melyet kizárólag kivételes, mindössze egy-két hazai szalon forgalmazhat, mint Omega, Dita Eyewear, Mykita, Montblanc, Ermenegildo Zegna, Alain Mikli, Oliver Peoples és a kiemelkedő francia ékszer márka a Boucheron is. 

A fent említett márkák közt is megtalálható kézműves márkák mellett törekszünk kevésbé ismert brandeket megismertetni melyek kiváló minőségben jelennek meg.  Köztük a Francia Face a Face, a Dán Blac és szívünknek kedves Kőszegen különböző fából készült Campbell Marsons. 

Kereteink válogatása szívből, a divat és a magas minőség iránt iránt elköteleződve történik. Szerelemmel. 

Szemüveg lencsék

Szakértő figyelemmel ajánljuk a legkiválóbb szemüveglencséket: legyen akár az egyfókuszú, látáskönnyítő, munkaszemüveg, dioptriás napszemüveg, vagy személyre szabott multifokális lencse, széles palettáról válogathatunk.

Látszerészeink segítenek tájékozódni a lehetőségek tengerében, hogy Ön a minőségi látásélményt leginkább szolgáló szemüveget vehesse át tőlünk. Elsősorban ezt tekintjük küldetésünknek.

Szemes Optics & Coffee
Szemes Optics & Coffee
Szemes Optics & Coffee

Kontaktlencse

Amennyiben Ön kontaktlencsét visel, vagy szeretné kipróbálni ezt a magával ragadó lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal!

Optometristáink gyakorlottak a legkülönfélébb kontaktlencse illesztésében. Sportoláshoz, alkalmi, vagy éppen állandó viseletre a megfelelő kontaktlencse kiválasztásában is rendelkezésre állunk.

Önt is várjuk szeretettel!

Szeretettel várjuk a látásával kapcsolatos szakértő tanácsadással, családias hangulatú barátságos környezetben a Szemes budapesti, debreceni és győri optikai szalonokban.

Amennyiben szeretné elkerülni a várakozást kérjük foglaljon időpontot platformjainkon, telefonon vagy e-mailen keresztül.