Ars poetica

Flórián Fanni vagyok a Szemes tulajdonosa, a Szemes megalapításával mindent kockára tettem. Egy 3 éves kisfiú anyukája vagyok, ő motivál mindennap.

Szerettem volna egy olyan rést kitölteni Magyarországon ami a szívemhez közel áll. Nagyon érdekel a divat és az, hogy merre tart a világ, mellyel lépést tartani a legnagyobb kihívás.

13 éve dolgozom szabadúszó sminkesként a legnézettebb műsorokban, magazinokban, reklámokban.  Számos kiemelkedő ismert ember sminkeseként vagyok jelen a szakmában, ennek köszönhetően rengeteg baráti kapcsolatra tettem szert a social média világában is. Ők segítettek és mai napig jelen vannak az üzlet népszerűsítésében amiért nagyon hálás vagyok nekik. 

A Szalonunk sikerét egyrészt a sminkes múltamnak köszönhetem, mely által úgy érzem értek az emberekhez, szeretem őket és kifejezetten hivatásomnak érzem a velük való foglalkozást.

Szemes Optics & Coffee - Flórián Fanni
Szemes Optics & Coffee - Flórián Fanni

Nagyon közel érzem magam a divat és az enterior világához, emiatt különösen fontos számomra, hogy a kínálatunk és az üzlet külleme tükrözze a személyiségemet.

Minden keretet én választok ki, amik a polcainkon vannak és hatalmas örömmel bontom ki őket amikor megérkeznek.

Én készítem a fotóinkat és kezelem az online felületeinket is, erre büszke vagyok, mert soha nem tanultam, a Szemes szeretete hajt a fejlődésben és a határozott elképzelésem nem enged más opciót.

Tini koromtól a vendéglátásban dolgoztam, így alapoztam meg sminkes karrierem és ahogy ezeken a területeken, úgy az üzlet életében is mindig a vendégeink elégedettsége a prioritás.

A kávé szeretete az életem meghatározó része, napjaim rutinja, melyhez rituálé társul. Pontosan emiatt lett Szemes a Szemes. Itt találkozik a két szerelem.  Ahogy a minőség minden területen fontos így nem volt ez másképp a kávé kiválasztása során sem, egy csésze tökéletesség La Marzocco-n átengedve. 

Nagyon féltem, hogy nyitottak lesznek-e az emberek arra amit megálmodtam és mérhetetlenül boldog vagyok, hogy így lett. 

Szemes Optics & Coffee

Önt is várjuk szeretettel!

A különleges, magas színvonalú keretválasztékunk mellett büszkék vagyunk arra, hogy a Szemes csapata egytől-egyig szívét, lelkét beleadja minden betérő vásárló maximális kiszolgálásába.