Víziónk a minőségben rejlik

Maximalizmusunkat abszolút tükrözi, hogy hazánk egyik legmodernebb vizsgáló berendezése nálunk található meg. A már-már űrtechnológiával felszerelt rendelőinkben tartalmas, minőségi időt fordítunk minden páciensünkre. A hivatásukért rajongó optometristáink megfelelő, minőségi idő eltöltése során minden felmerülő kérdésre választ adnak.

Különösen fontos számunkra, hogy a vásárlás és a vizsgálat egy élménnyé váljon, és megfelelő illat, zene és specialty kávé mellett ki is kapcsolódjon a vendégünk.

Eközben az egyik kiemelkedő szempont volt a Szemes megalkotása közben az otthonos design, tiszta hangulat kölcsönzése, a fesztelen vásárlás célja érdekében.

Szemes Optics & Coffee

Kiemelkedő márkák otthona vagyunk

Szeretjük, ha vásárlóink a keretválogatás során zavartalanul próbálgatja a számára kedves és általunk ajánlott kereteket, melyben látszerészeink nemcsak megbízható szakmai háttérrel, hanem barátként is segítenek.

Minden Szemes üzletben kizárólag diplomás és látszerész végzettséggel rendelkező szakemberek foglalkoznak vásárlóinkkal.

Keretkínálatunkat rajongással, büszkén ismertetjük, hiszen kiemelkedő márkák otthona vagyunk. Kivételes szemszögből közelítjük meg a vendégeink kapcsolatát a szemüvegekkel, többek közt ez is titka a Szemesnek.

Úgy véljük, a közvetlen elegancia, a tisztelet és az innováció a vezényszavunk.

Barátsággal, szeretettel ismertetjük meg minden vásárlónkkal, hogy mit képviselünk.

Fogadjátok szeretettel a víziónkat.

Szeretnénk, ha a Szemest mindenki látná

Hálásak lehetünk a sorsnak, mert kiemelkedő szakmai csapat várja vendégeinket mindhárom Szemes üzletben, valamint saját csiszolóműhellyel is rendelkezünk.

Tapasztalattal rendelkező optometristáink és látszerészeink sorsszerűen csatlakoztak a Szemes életébe, mely szép lassan csiszolódott tökéletesre. Könnyen egy családdá váltunk, ami remélhetőleg érezhető az üzlet atmoszférájában is.

A különleges, magas színvonalú keretválasztékunk mellett büszkék vagyunk arra, hogy a Szemes csapata egytől-egyig „Szívét-lelkét” beleadja minden betérő vásárló maximális kiszolgálásába.

Szemes Optics & Coffee

Önt is várjuk szeretettel!

Szeretettel várjuk a látásával kapcsolatos szakértő tanácsadással, családias hangulatú barátságos környezetben a Szemes budapesti, debreceni és győri optikai szalonokban.

Amennyiben szeretné elkerülni a várakozást kérjük foglaljon időpontot platformjainkon, telefonon vagy e-mailen keresztül.